országban
nyelven
oldal exkluzív tartalom
éve Magyarországon is

Fordulópontok

A „The New York Times: Turning Points - Global Agenda” című kiadványa alapján

egy lapszám ára: 1990 Ft
előfizetőknek: 1490 Ft

itt fizethet elő:

  • A kiadvány jelenleg nem elérhető.

Világszerte elismert személyiségek, hírességek és szaktekintélyek osztják meg egyedülálló gondolataikat azzal kapcsolatban, miként változhat világunk és életünk az elkövetkező évben és azon túl. A New York Times évkönyve, a Fordulópontok már harmadik éve Magyarországon!

Impresszum

Főszerkesztő: Gál J. Zoltán
Lapigazgató: Horváth Franciska

E-mail: marketing@mezogazdakiado.hu

A New York Times szerkesztői által felkért nemzetközi szerzőgárda mellett a Geomédia magyar szerzők írásaival, az amerikai tartalom „magyarosításával” kívánja a szélesebb magyar közönség számára is fogyaszthatóvá, népszerűvé tenni a kiadványt. A közéleti, világpolitikai, gazdasági témákban a legnevesebb magyar elemzőktől, szakértőktől kértünk esszéket, a kulturális fejezetekben magyar sikerszerzők írásait közöljük, míg a tudományos, a technológiai és a szórakoztató tartalmakat a magyar közönség számára fontos és érdekes tematikával egészítettük ki. Miként az amerikai kiadvány, úgy annak magyar változata is elsődlegesnek tartja a kiegyensúlyozottságot, a sokszínűséget és a magas színvonalat.

Célcsoport

25+ felső- és középvezetők, cégtulajdonosok, vállalkozók, diplomások, szellemi foglalkozásúak. AB státusú, átlag feletti vásárlóerővel rendelkező fogyasztók. Vásárlói döntéseikben kiemelt szerep jut a minőségnek és az exkluzivitásnak. Aktív életet élnek (kevés szabadidejüket tartalmasan és magas minőségi elvárások mellett töltik el).
 

 

Egyet fizet kettőt kap Szabad Föld+Vidék íze

14 880 Ft

eredeti ár: 16 410

éves Szabad Föld előfizetés+ negyedéves Vidék íze előfizetés csomag

Egyet fizet kettőt kap Vidék íze+Vidék íze különszám

5 160 Ft

eredeti ár: 5 955

éves Vidék íze előfizetés + Vidék íze különszám csomag

Kiadványok